Activitats destacades

QUÈ TROBARÀS EN AQUEST ESPAI…

En aquesta pestanya podràs veure un recull d’activitats que s’han anat realitzant durant el curs escolar i que ens agradaria compartir.

  • Escrit tancament curs 2019/2020 (Publicació juliol’20)
  • Un conte molt especial del Xiulet (Publicació maig’20)
  • Video de l’equip del Xiulet (Publicació abril’20)
  • Festa del Carnestoltes curs 2019/2020 (Publicació febrer’20)

Escrit tancament curs 2019/2020 (Publicació juliol’20)

Acabem el curs de la manera més insòlita, mai haguéssim pensat que el curs 2019/2020 fos tan diferent a causa d’una pandèmia anomenada Covid-19 que ha afectat a nivell mundial.

No esperàvem que fossin tants dies i ens varem haver d’adaptar a la nova situació. Reinventant-nos des del Xiulet ens varem digitalitzar obrint les nostres cases i estant al costat de les famílies a través de videotrucades, correus amb missatges, cançons i contes.

Res feia preveure que poguéssim tornar a acompanyar als nostres infants, tot era força incert però en cap moment vam perdre l’esperança de poder acabar el curs veient de nou els seus somriures. Il·lusionades organitzàvem com serien les entrades, els moments d’esmorzar, el rentat de mans, el material… Fins que per fi va arribar el dia 1 de juny que el Xiulet tornava a obrir les seves portes.

Tot i extremar  les mesures de salut i higiene, continuem vetllant per tal que els infants ens sentin propers i presents, amb l’objectiu de garantir el seu benestar físic, emocional i psicològic.

Arriben els infants i amb ells torna la vida a l’escola. Tornen les emocions, les descobertes, l’alegria… oblidant-nos per un moment de les dificultats o entrebancs d’aquesta situació única.

Novament els infants ens han sorprès i ens han permès  deixar allunyades les nostres pors i els nostres dubtes, tot naturalitzant les situacions des de la simplicitat i des de la proximitat, permetent-nos aprendre dels canvis.

Volem fer una menció especial al nostre gran equip, sense cap dubte, entre totes  hem pogut fer aquest camí, retrobar-nos ha donat encara més  sentit a la nostra tasca; plantarem llavors d’estima, d’amor, d’harmonia i de moments dolços. Amb les mans obertes us esperem per viure aquesta experiència de vida.

Aquest curs ens haurà quedat gravat en les nostres memòries. Obrim i tanquem amb amor i tendresa. Un estiu diferent però amb la mirada de no haver perdut res sinó tenir-ho gairebé tot de forma diferent. Ens retrobem infants, famílies i mestres per acomiadar-nos, dels petits que tornaran i dels grans que començaran una nova etapa, però que sempre formaran part del Xiulet.

Bon estiu !


Un conte molt especial del Xiulet (Publicació maig’20)

L’equip del Xiulet hem creat un conte molt especial i únic per a tots els infants i les seves famílies per aquests dies que no poden anar a l’escola. A continuació podeu veure el conte de “El Xiulet i els seus amics de l’escola”.


Video de l’equip del Xiulet (Publicació febrer’20)

L’equip del Xiulet segueix treballant tot i no poder estar a prop dels infants. Us tenim molt presents i us trobem molt a faltar. Per aquest motiu hem fet un vídeo per poder ser presents a les cases dels nostres infants i acompanyar-vos en aquests dies. Segur que ven aviat ens podrem tornar a veure i abraçar!


Festa del Carnestoltes curs 2019/2020 (Publicació febrer’20)

Un cop començat el segon trimestre i després d’uns dies de festa amb les famílies, el gener ben ràpid va passar i al febrer ens vam endinsar. Dies freds i rajos de sol que ens avisaven que ben aviat arribaria el bon temps però atenció que el mes de febrer és ben curiós! Una gran festa ens esperava que amb bogeria, alegria i diversió hem celebrat!

A l’escola ja estàvem preparats, dies de disfresses amunt i avall, cares pintades dia sí i dia també i confeti per tot arreu… Una setmana ben boja vàrem passar amb les consignes que el rei i la reina Carnestoltes ens van fer saber. Dilluns ben maquillats, dimarts pentinats estrafolaris, dimecres quina son que teníem que el pijama a l’escola varem portar, dijous llarder botifarra menjaré i divendres tot s’hi va valer amb gran aldarull i música per ballar!

Això no va ser tot, mentrestant pares i mares ben enfeinats estaven preparant la gran disfressa per la festa final. Dibuixant i retallant uns espaterrants Monstres de Colors ens van fer arribar per disfressar-nos petits i grans i a la rua de Sant Joan anar!