Activitats destacades

QUÈ TROBARÀS EN AQUEST ESPAI…

En aquesta pestanya podràs veure un recull d’activitats que s’han anat realitzant durant el curs escolar i que ens agradaria compartir.

  • Un conte molt especial del Xiulet (Publicació maig’20)
  • Video de l’equip del Xiulet (Publicació abril’20)
  • Festa del Carnestoltes curs 2019/2020 (Publicació febrer’20)

Un conte molt especial del Xiulet (Publicació maig’20)

L’equip del Xiulet hem creat un conte molt especial i únic per a tots els infants i les seves famílies per aquests dies que no poden anar a l’escola. A continuació podeu veure el conte de “El Xiulet i els seus amics de l’escola”.

Video de l’equip del Xiulet (Publicació febrer’20)

L’equip del Xiulet segueix treballant tot i no poder estar a prop dels infants. Us tenim molt presents i us trobem molt a faltar. Per aquest motiu hem fet un vídeo per poder ser presents a les cases dels nostres infants i acompanyar-vos en aquests dies. Segur que ven aviat ens podrem tornar a veure i abraçar!


Festa del Carnestoltes curs 2019/2020 (Publicació febrer’20)

Un cop començat el segon trimestre i després d’uns dies de festa amb les famílies, el gener ben ràpid va passar i al febrer ens vam endinsar. Dies freds i rajos de sol que ens avisaven que ben aviat arribaria el bon temps però atenció que el mes de febrer és ben curiós! Una gran festa ens esperava que amb bogeria, alegria i diversió hem celebrat!

A l’escola ja estàvem preparats, dies de disfresses amunt i avall, cares pintades dia sí i dia també i confeti per tot arreu… Una setmana ben boja vàrem passar amb les consignes que el rei i la reina Carnestoltes ens van fer saber. Dilluns ben maquillats, dimarts pentinats estrafolaris, dimecres quina son que teníem que el pijama a l’escola varem portar, dijous llarder botifarra menjaré i divendres tot s’hi va valer amb gran aldarull i música per ballar!

Això no va ser tot, mentrestant pares i mares ben enfeinats estaven preparant la gran disfressa per la festa final. Dibuixant i retallant uns espaterrants Monstres de Colors ens van fer arribar per disfressar-nos petits i grans i a la rua de Sant Joan anar!